RIJWERKONDERDELEN

RIJWERKONDERDELEN

Rijwerkonderdelen voor rupsmachines

Als specialist in het rijwerk, bieden wij een compleet gamma aan rijwerkonderdelen passend op de meeste types machines zoals : Bulldozers, graafkranen, steenbrekers, zeefmachines, asfalteermachines, … Ons aanbod rijwerkonderdelen is geschikt om te werken met de gekende merken zoals o.a. Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Kobelco, New-Holland, Terex, Keestrack, Gipo, ...

In ons magazijn te Gent beschikken we over een ruime  voorraad van volgende onderdelen voor het rijwerk van uw machine: Kettingen , Rupsplaten, Onderrollen , BovenrollenSprockets , Voorwielen en spanunits. Wenst u een prijsofferte voor rijwerkonderdelen ? Ga naar onze contactpagina of bezoek hier ons webshop

Rijwerkonderdelen: Ruime voorraad

Te Gent beschikken wij over een ruim magazijn voor de opslag van rijwerken. Zodoende laat de grote voorraad rijwerkonderdelen ons toe om snel in te spelen op de noden van de klant. Hierbij staat een sterk team centraal die waakt over de voorraadbeheer van zo’n 20000 artikels. Bovendien zijn onze magazijniers dagdagelijks bezig met het inpakken van rijwerkonderdelen opdat deze tijdig naar de eindklant kunnen verscheept worden.

Rijwerkrevisie : Rijwerken vernieuwen in onze werkplaats

Op onze locatie te Gent beschikken wij, naast ons magazijn, ook over een werkplaats die helemaal toegespitst is op de revisie van rijwerken. Wij beschikken over de nodige gereedschappen zoals kettingbanken, diverse kettingpersen en moeraanzetters om de rijwerkrevisies tot een goed einde te brengen. Tevens putten we onze technische kennis uit de jarenlange ervaring die reeds opgebouwd is geweest.

Een degelijke rijwerkrevisie beperkt zich zeker niet tot het louter demonteren & monteren van de rijwerkonderdelen. Tijdens een rijwerkrevisie  besteden wij ook heel wat aandacht aan de  bevestigingsonderdelen : bouten en schroefdraden dienen namelijk in een uitstekende conditie te verkeren wil men verhinderen dat rijwerkonderdelen naderhand loskomen. We onderzoeken tevens ook de functionaliteiten van de vetspanners en de spaninrichtingen en geven deze dan ook een grondig nazicht:

  • We bekijken in welke toestand de pistons/plunjers van de vetspanners verkeren.
  • We gaan na of de veer van de spaninrichting al dan niet gebroken is.

Het is vanzelfsprekend dat deze problemen ter hoogte van de spaninrichtingen doorgaans maar aan het licht komen van zodra de kettingen open gemaakt worden. Hierbij is het van het grootste belang om kort op de bal te spelen zodat de rijwerkrevisie snel en volgens plan verder kan uitgevoerd worden. Indien u dus uw rijwerkrevisie aan ons toevertrouwd, dan bent u zeker voor een professionele en doortastende aanpak!

Eerste hulp bij kettingbreuken

U bent met uw graafmachine aan het werk en net dan breekt een pin of een schakel van het rijwerk ? Onze rijwerkrevisies gaan niet alleen door in onze werkplaats, maar kunnen ook uitgevoerd worden op locatie bij u op de werf. Voor dringende reparaties neem onmiddellijk contact op met ons.

Rijwerk identificatie

Het opmaken van een offerte voor rijwerkonderdelen of voor een rijwerkrevisie is slechts een fractie van het complete verkoopproces.

Om er voor te zorgen dat het juiste rijwerkonderdeel wordt aangeboden, is jarenlang onderzoek aan voorafgegaan.  

Wij zijn reeds 60 jaar actief op de markt van de rijwerken en rijwerkrevisies, waardoor we vandaag kunnen terugvallen op een enorme gedegen kennis. Wij beschikken immers over een uitgebreide database, waarin de meeste samenstellingen van rijwerken voorkomen. Op deze manier is een snelle levering van het juiste rijwerkonderdeel steeds gegarandeerd.

Neem contact op

Contacteer ons vandaag indien u meer wenst te weten over onze rijwerkonderdelen !

Contacteer ons tijdig voor onderhoud of herstelling van uw machine

© Janssentrack 2023 | Privacy & Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Leverings- en retourbeleid | With    by Plenso

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Janssen Track maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren

Ok Meer info