DCF verdeler

Bij 6000 à 8000 werkuren overweegt u waarschijnlijk het rijwerk van uw graafmachine te vernieuwen. De meeste Aziatische rijwerkproducenten die u de dag van vandaag terugvindt, leveren u onvoldoende kwaliteit om deze prestatie opnieuw te verwezenlijken. Maar met de rijwerkonderdelen van het merk DCF daarentegen, bent u zeker om dit doel te bereiken; rechtstreeks van fabriek en aan een scherpe prijs.

Het Zuid-Koreaanse DCF (DaeChang Forging) heeft sedert 1955 een stevige metallurgische know-how weten op te bouwen die volledig in lijn ligt met de Europese kwaliteitseisen. Op de Amerikaanse markt is DCF al reeds vele jaren actief onder het merknaam DCF-TREK. Daarmee is DCF dus zeker niet aan zijn proefstuk toe! Op het ritme van een toenemende productiecapaciteit, breid DCF ook uit naar Europa.

Bij ons, te Gent, beschikken wij over een ruim gamma rijwerkonderdelen voor graafmachines, bulldozers, asfalteermachines,...

Intussen gebruiken reeds vele machineconstructeurs DCF als eerste montage merk (OEM). Wij nodigen u dan ook graag uit om dezelfde keuze te maken!

Vanaf nu DCF verdeler in de BENELUX

Meer info

Contacteer ons tijdig voor onderhoud of herstelling van uw machine

© Janssentrack 2021 | Privacy & Disclaimer | Sitemap | With    by Plenso

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Janssen Track maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren